Selecteer een pagina
elektonica

Projecten

Hieronder een aantal voorbeelden van projecten die De Boer MT in opdracht realiseerde:

nail it

HSF Nail-It

Het volledige traject! Van idee tot product in webshop. Samen met Douwe Dokter werkte ik aan een prototype. HSF Nail-It is een tool waarmee een hoefsmid gemakkelijker hoefijzers zonder lip toch recht op een paardenhoef kan bevestigen. Een hoefijzer met lip heeft een duidelijk ankerpunt om exact het midden te bepalen, namelijk de lip zelf. Bij een ijzer zonder lip is dat lastiger. 

nail it
incugo embryo

IncuGo Mobile Transport Incubator

In 2018 kwam de vraag van een internationale organisatie voor rundveeverbetering om een draagbare incubator te ontwikkelen voor het transporteren van rundvee embryos. Na het opstellen van de specificaties, het bouwen en valideren van een prototype, zijn de afgelopen 2 jaar 80 IncuGo’s in eigen werkplaats gefabriceerd.

incugo embryo
kroan nij altoena

Kunstwerk Nij-Altoenae

Het uitwerken, fabriceren en plaatsen van een kunstwerk voor het dorp Nij Altoenae.
Het heet “Kroan op het Bildt”, een driedimensionaal kunstwerk van roestvrijstaal waarin de vormen van de voormalige gemeente het Bildt zichtbaar zijn. Een kroontje markeert de ligging van Nij Altoenae dat als laatste plaats in het Bildt de dorpsstatus kreeg en nu het meest noordelijke dorp van Friesland is.

t bildt

Meneer & mevrouw  Hoekstra Stiens

Dit is de naam van een modewinkel in Stiens met een trendy industriële look. Met de inrichting, uitstraling en sfeer hopen de eigenaren op een goede aansluiting bij hun doelgroep. Zo ook deze metalen lichtreclames die door De Boer MT zijn ontworpen en gemaakt. Op deze manier is het mogelijk om geheel naar eigen inzicht op een originele manier de aandacht te vestigen op een bedrijf of product.

kroan nij altoena
t bildt

Heeft u na het zien van deze projecten een vraag of nieuw idee? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. Wanneer u het formulier hieronder invult, nemen wij z.s.m. contact met u op.

Contactformulier

13 + 6 =

de boer mt